אי (של) ודאות: גמישות, התמסרות, נוכחות ויוזמה

18-20 אוגוסט 2020

כנס בינלאומי מקוון | אתגרים מכוננים 2

התרגשנו מאוד הכנס הסתיים!

עדיין ניתן להרשם ולקבל את כל התכנים לתיבת הדוא"ל ולצפות בזמנכם הפנוי

באמצעות העברה בנקאית לאוניברסיטת חיפה להלן הפרטים:

בנק הפועלים סניף 562 חשבון 97171

לאחר ביצוע העברה יש לשלוח צילום של העברה למייל: humanspirit@services.edu.haifa.ac.il

לשם אסמכתא ואז תינתן גישה להרצאות, פרט להרצאות שהתקיימו בשידור חי.

פרטים על הכנס

הכנס התקיים בתאריכים 18-20 באוגוסט
ויועד לאנשי חינוך ולקהל הרחב.

הכנס עוסק באתגר המרכזי של התמודדות החינוכית עם אי ודאות
וחוויה של כאוס
.

החשיבה על אי הודאות היא לא רק "איך מתמודדים?" אלא בעיקר אילו איכויות כדאי שנטפח ונאמץ לנו (כאנשי חינוך, הורים, בני אדם) וגם אצל התלמידים, כדרך להפיק את המירב מאי הודאות?

האיכויות שהצענו בכנס יכולות לייצר אי של ודאות בתוך הכאוס והן: גמישות והתמסרות, נוכחות ויוזמה.

מבנה הכנס וההרצאות

כל משתתף שנרשם לכנס קיבל מדי בוקר (במהלך ימי שלישי- חמישי, 18-20.8) מייל ובו קישורים:

1. הרצאות מוקלטות: הרצאות ממיטב המרצים מחו"ל ומהארץ. ההרצאות כוללות התנסויות, תרגולים וכלים יישומיים בחינוך. כל משתתף יכול לצפות בהרצאות בזמנו הפנוי!
  2. קישור למפגש זום לשידור ישיר של הרצאה הכוללת התנסות/הדגמה בשעה 12: בכל יום, בשעה זו, משתתפי הכנס צפו בשידור ישיר בהרצאה מרתקת.
  3. קישור למפגש זום לפאנל מסכם של יום הכנס: בכל יום בשעה 20:30 סיכמנו את הכנס בפאנל של דיון, שאלות ותשובות. הקהל הוזמן להביע את דעתו, לשאול את המרצים אשר הרצו באותו יום, המרצים ענו בשידור חי.
  4. חוברת רעיונות והדגמות של ישומים בחינוך: כבונוס קיבלו כל נרשמי הכנס למייל חוברת ובה כ-400 רעיונות ליישום בחינוך שנוסו בהצלחה.
  5. קבצים להורדה להעמקה בנושאים שונים שהועלו בהרצאות.

הכנס כלל הרצאות ושיחות אינטרנטיות עם מרצים ואנשי מקצוע בכירים מתחום החינוך והטיפול מהארץ והעולם- סך הכל מ 14 מדינות, כגון:

אוסטרליה, קנדה, ארצות הברית, דנמרק, פינלנד, בהוטן, גרמניה ועוד.

בכנס השתתפו גם מנהלי בתי ספר ומורים מעוררי השראה ועוד רבים.

תכנית הכנס

כל נרשם מקבל מייל ובו קישורים להרצאות מוקלטות לצפייה

רצועה יומית של שידור חי

פאנל מסכם של היום בכנס- שאלות מהקהל ותשובות המרצים

תוכניית הכנס

הרשמה לכנס

התשלום בכרטיסי אשראי (למעט דיינרס ואמריקן אקספרס)

כל מי שנרשם קיבל במייל חוברת עם כ – 400 רעיונות ליישום בחיים האישיים ובשדה החינוך. החוברת מתבססת על העשייה של הסטודנטים והסטודנטיות בקורס המוק (קורס מקוון חינמי) "טיפוח סביבה אכפתית ומיטיבה" שהתקיים באוניברסיטת חיפה באביב תשע"ט 2019.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google